Célnyelvi mérés
Idegen nyelvi mérés
Admin belépés
Honlap Játékos sorverseny

 

Játékos sportverseny I.


2016. december 15-én, a Herman Ottó Általános Iskolában rendezték meg a Játékos sportverseny körzeti döntőjét, melyen négy iskola mérte össze felkészültségét. Iskolánk diákjai szoros küzdelemben versenyeztek az Avastetői Általános Iskola tanulóival. Az azonos pontszámot elért két csapat között az ugrókötélhajtás döntötte el az elsőbbséget, melyben az ellenfél kitartóbbnak bizonyult.

Gratulálunk diákjainknak a II. helyért és sok sikert a következő fordulóhoz, melyre 2017. január 9-én kerül sor a Gyarmati Dezső Sport Általános Iskolában!

 

Csapattagok:

Orgován Zsolt, Váradi Dominika 1.a, Lakatos Krisztián 2.a, Ficsór Petra, Sipos Dávid, Urbán Blanka 2.c, Kótai Kimberli, Mészáros Alexa, Váradi Máté 3.a, Lenkovics Patrik 3.b, Simon Daniella 4.a, Héczei Zsófia, Juhász Ágnes, Kocsis Csongor, Tóth Ágoston, Veres Boldizsár 4.c, Kovács Vanda 5.c.

Felkészítő: S. Zemlényi Emőke

 


Játékos sportverseny II.

A Játékos sportverseny városi döntőjét a Gyarmati Dezső Sport Ált. Isk. tornatermében rendezték 2017. január 9-én. A körzeti döntők 1-3. helyezettjei versengtek ezen a délutánon.

A jó hangulatú versenyt a csapattagok hozzátartozóinak lelkes biztatása még emlékezetesebbé tette.

Iskolánk csapata a IV. helyen végzett. Gratulálunk a szép eredményhez!

Csapattagok:

Orgován Zsolt, Váradi Dominika 1.a, Lakatos Krisztián 2.a, Ficsór Petra, Sipos Dávid, Urbán Blanka 2.c, Kótai Kimberli, Mészáros Alexa, Váradi Máté 3.a, Lenkovics Patrik 3.b, Simon Daniella 4.a, Héczei Zsófia, Juhász Ágnes, Kocsis Csongor, Tóth Ágoston, Veres Boldizsár 4.c, Kovács Vanda 5.c.

Felkészítő: S. Zemlényi Emőke


Breki Kid’s terematlétika

2017. február 23-án, a Generali Arénában (Városi Sportcsarnok) került megrendezésre a terematlétikai gyermekverseny, ahol az I-II. korcsoportban több, mint 200 diák mérte össze ügyességét és kitartását.

A II. korcsoportban 14 miskolci általános iskola csapata nevezett. A csapatokat sorsolás alapján csoportokra osztották, majd kezdetét vette a versengés

.A Forma I-es pálya teljesítése után a keresztszökdelés, majd a gerelyhajítás következett körforgásos rendszerben.

Az utolsó versenyszámhoz, az állóképességi futáshoz, az elért eredmények alapján rangsorolták a csapatokat.

Bizakodásra adott okot az a tény, hogy iskolánk csapatát, másik három iskolával együtt, az első körben szólították a rajthoz.

A gyerekek kitartása és győzni akarása meghozta a sikert.

Iskolánk csapata az I. helyen végzett!

Gratulálunk a kimagasló, szép eredményhez!

Csapattagok:

Kótai Kimberli, Váradi Máté 3. a, Simon Daniella 4.a, Héczei Zsófia, Juhász Ágnes, Kocsis Csongor, Tóth Ágoston, Veres Boldizsár 4.c,

Madar Sára 3.a, Áfra Dominik, Lenkovics Patrik 3.b.

Felkészítő: S. Zemlényi Emőke

  

SORVERSENYEK  IV.

Játékos sorverseny

2016. március 10-én a Petőfi-hét alkalmából meghívásos ügyességi-, sor és váltóversenyt rendeztünk a Rónai Tagiskola és a Diósgyőri Református Általános Iskola részvételével.
A jó hangulatú, tét nélküli versenyen mindhárom iskola diákjai önfeledten teljesítették a gyakran humoros feladatokat.

A reményeink szerint hagyományteremtő versengés megálmodója, főszervezője és iskolánk csapatának felkészítője S. Zemlényi Emőke tanító néni volt.

 

 

SORVERSENYEK  III.

A Miskolc Városi Diáksport Szövetség szervezésében, 2016. március 8-án került megrendezésre a Breki Kid’s Fedettpályás atlétika  egyéni és csapatverseny a Miskolci Egyetem mellett található Atlétikai Centrumban.
A versenyen ismét közös csapatot indítottunk a Rónai Tagiskolával.

A város általános iskolái között a 9. helyezést értük el a II. korcsoportos, 2005-06- ban született diákok versengésében.

Egyéni versenyben a lányok között Lóczi Laura 4. c osztályos tanuló az  1. helyezést érte el.

 

 

Csapatunk tagjai:

Ujj Léda 4.a( Petőfi Iskola), Kovács Vanda 3.c , Lóczi Laura 4.c (Rónai Tagiskola),

Jánosik Balázs 4.a, Glonczi Kevin 3.b (Petőfi Iskola), Novák Botond 4.c (Rónai Tagiskola).

Felkészítő: S. Zemlényi Emőke

 

SORVERSENYEK  II.

A Miskolc Városi Diáksport Szövetség szervezésében, 2016. február 16-án került megrendezésre a Breki Kid’s Terematlétikai csapatverseny a Miskolc Városi Sportcsarnokban .
A versenyen a Rónai Tagiskolával közös csapattal indultunk.

A város 14 nevezett általános iskolája között a 4. helyezést értük el a II. korcsoportos, 2005-06- ban született diákok versengésében.

Csapatunk tagjai:
Bán Bianka 4.a, Tóthfalusi Rebeka 4. a, Ujj Léda 4.a (Petőfi Iskola), Kovács Vanda 3.c (Rónai Tagiskola),

Glonczi Kevin 3.b (Petőfi Iskola), Novák Botond 4.c,Sántha Zétény 3.c, Veres Boldizsár 3.c (Rónai Tagiskola).

Felkészítő: S. Zemlényi Emőke